Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

10 - 11 Μαρτίου 2010

Καλησπέρα σε όλους! Εν όψει του σαββατοκύριακου προτείνουμε έξι δυνατά σημεία, που με σύστημα ή χωρίς υπόσχονται να μας πάνε ταμείο:


1) Πρώτη μας επιλογή είναι το σαββατιάτικο ματς μεταξύ Σέλτικ και Ρος Κάουντι για το κύπελλο Σκωτίας. Η Σέλτικ φέτος απέτυχε να εκτοπίσει τη Ρέιντζερς από την κορυφή της Πρέμιερ Λίγκ Σκωτίας και συγχρόνως έμεινε μια αγωνιστική πριν το φινάλε 13 βαθμούς πίσω από την αιώνιο αντίπαλό της. Όντας ταπεινωμένη από το χαμό του τίτλου, με μοναδικό πλέον στόχο το κύπελο και με 18 συνολικά over στο πρωτάθλημα (είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση) θα προτείνουμε τα 4-6 γκολ.

2) Η επόμενη πρόταση προέρχεται από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από το ματς Χέρτα – Στουτγάρδη για τη Μπουντεσλίγκα. Η Χέρτα είναι τελευταία στη βαθμολογία με 22 βαθμούς σε 29 αγώνες και είναι η δεύτερη ομάδα με τις περισσότερες ήττες, 17 στο σύνολο. Η Στουτγάρδη αντίθετα είναι 7 στη βαθμολογία με 44 βαθμούς, 4 βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Europa League και ακόμα το παλεύει. 2 λοιπόν για τη Στουτγάρδη.

3) Πάμε στην Αγγλία και στο ματς Χαλ – Μπέρνλι. Θα κυνηγήσουμε τη μεγάλη απόδοση του 2-1 ακριβές σκορ, γιατί ναι μεν πιστεύουμε στη νίκη της Χαλ, αλλά από την άλλη πιστεύουμε πως θα την πάρει με δυσκολία.

4) Στη συνέχεια θα ρισκάρουμε με το x της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, πρώτον γιατί είναι ματς κυπέλου, δεύτερον γιατί το ματς είναι ψιλο-ντέρμπι, δεδομένων και των απουσιών και τρίτον γιατί το x πληρώνει με 3.60.

5) Και πάμε στο «El Classico»… Σε αντίθεση με τους bookers και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει το παιχνίδι x2, εμείς θα προτείνουμε τον άσσο. Και αυτό γιατί η Ρεάλ απέτυχε παταγωδώς στο champions league και με τον φόβο η Μπαρτσελόνα να σηκώσει τον τίτλο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κερδίσειτουλάχιστον στο ματς του πρωταθλήματος. Οι Ιμπραίμοβιτς και Αμπιντάλ θα λείπουν για τη Μπαρτσελόνα, ενώ από τη Ρεάλ θα απουσιάζει ο Κακά και ο Πέπε. Όσο για τον Μέσι, ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη… (Μη λησμονείται και τον Κριστιάνο Ρονάλντο).

6) Αλλάζουμε μέρα και πρωτάθλημα. Πάμε στην Αγγλία στο ματς κυπέλου Τότεναμ – Πόρτσμουθ. Η Τότεναμ ήταν αυτή που αν και είχε προηγηθεί με 2-0 στο αντίστοιχο ματς του πρωταθλήματος, κατάφερε εν συνεχεία να το βγάλει under. Μας χρωστάει τα 4-6 γκολ και άντε γεια αν δεν το πράξει!


127) Σέλτικ – Ρος Κάουντι: 4-6 γκολ (2.70) χαμένο

133) Χέρτα – Στουτγάρδη: 2 (2.10) κερδισμένο

145) Χαλ – Μπέρνλι: ακριβές σκορ 2-1 (7.50) χαμένο

209) Άστον Βίλα – Τσέλσι: Χ (3.60) χαμένο

244) Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 1 (2.35) χαμένο

299) Τότεναμ – Πόρτσμουθ: 4-6 γκολ (2.50) χαμένο


By Leader

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου