Τρίτη 27 Απριλίου 2010

27 - 28 - 29 Απριλίου 2010

1) 100: Η Γκρενόμπλ αντιμετωπίζει την ανώτερη Παρί στο Σταντ Ντεζ Αλπ, με μοναδικό στόχο τη νίκη γοήτρου, που η ομάδα έχει να γευτεί εδώ και δύο μήνες! Η φιλοξενούμενη αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού κυπέλου με τη Μονακό. Επομένως, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Γκρενόμπλ να επιστρέψει στις επιτυχίες, μέσα στο γήπεδό της και υπό την σκέπη των φιλάθλων της.

Γκρενόμπλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ (3.00) χαμένο (4-0)


2) 105: Επιστροφή στο champions league με ένα αμφίρροπο ματς μεταξύ της Λυών και της Μπάγερν. Θεωρώ αδιανόητο η Μπάγερν να μην περάσει στον φετινό τελικό, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχοντας φτάσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης, έπειτα από πολλά – πολλά χρόνια. Κάτω από αυτό το πρίσμα προβλέπω πρόκριση της Μπάγερν έστω και με το ένα πόδι.

Λυών – Μπάγερν: Χ (3.25) χαμένο (0-3)


3) 114: Η ΑΕΚ διαθέτει τα εχέγγυα να κερδίσει τον Πάοκ, ο οποίος ανέκαθεν παρουσιαζόταν ¨λίγος¨ σε τέτοιες αναμετρήσεις και ιδιαίτερα όταν έπαιζε μακριά από την Τούμπα. Η «καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Ένωση, η οποία επιθυμεί να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – Πάοκ: 1 (1.95) χαμένο (0-0)


4) 117: Συνεχίζουμε με τα Πλέι Οφ και το δεύτερο ματς μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού. Ο Άρης αναμφισβήτητα θα είναι καταπονημένος από τον τελικό κυπέλου με τον Παναθηναϊκό. Η πίκρα ωστόσο και η ¨ξενέρα¨ της ομάδας για την απώλεια του τίτλου, καθιστά το ματς ιδιαιτέρως επικίνδυνο για οποιαδήποτε πρόβλεψη σημείου. Ο Ολυμπιακός είναι ο γνωστός φετινός Ολυμπιακός, ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Θα προτιμήσουμε να στοιχηματίσουμε με γκολ.

Άρης – Ολυμπιακός: 0-1 γκολ (2.60) χαμένο (2-0)


5) 125: Δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική του ΟΠΑΠ που στον ημιτελικό του champions league και ενώ η Μπαρτσελόνα έχασε το ματς του πρώτου γύρου, δίνει στους γηπεδούχους την εξευτελιστική απόδοση του 1.30, λες και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα!! Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίο προπονητή και δεν βρέθηκε τυχαία στους τέσσερις της διοργάνωσης. Εάν οι φιλοξενούμενοι κρατήσουν το Χ στο ημίχρονο, το Σαντιάγκο Μπερναμπεόυ τους περιμένει.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Χ στο ημίχρονο (2.40) κερδισμένο (0-0)


6) 145: Εφόσον η Φούλαμ απέσπασε το Χ μέσα στην έδρα του Αμβούργου τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στην επικείμενη πρόκρισή της στον τελικό. Τίτλοι τέλους για το Αμβούργο.

Φούλαμ – Αμβούργο: 1 (2.05) κερδισμένο (2-1)


By Leader

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου