Σάββατο 24 Απριλίου 2010

24 - 25 Απριλίου 2010

1) 299: Πρώτη μου επιλογή για το σαββατοκύριακο είναι ένα ντέρμπι, που θα καθορίσει κατ’ εμέ, τον φετινό τίτλο της Premier League. Από τη μια έχουμε την - πολύ δύσκολη για να πεθάνει - Manchester United, η οποία παλεύει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα και από την άλλη την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη και επικίνδυνη Tottenham. Η Tottenham έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και προσπαθεί να διατηρηθεί στην 4 θέση, που την οδηγεί στο προσοδοφόρο champions league, η United ωστόσο με τον αέρα της νίκης στη city και με τον πολύ σημαντικό παράγοντα της έδρας (μετρά μόνο 2 ήττες και μια ισοπαλία), μπορεί εν τέλει να επιβληθεί επί της αντιπάλου της. Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: ακριβές σκορ: 2-1 (8.50) χαμένο (3-1)


2) 244: Αρκετά δύσκολο και απρόβλεπτο το παιχνίδι μεταξύ της Wolves και της Blackburn για την premier league της Αγγλίας. Η φιλοξενούμενη κατόρθωσε μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα να ανακάμψει και σκαρφάλωσε στη μέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα, η Blackburn διαθέτει καλύτερο σύνολο και μεγαλύτερη ποιότητα από την Wolves. Η τελευταία ωστόσο 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος δίνει την ύστατη ¨μάχη¨ για τη σωτηρία της. Με τη βοήθεια της έδρας και την αδιαφορία της Blackburn μπορεί να τα καταφέρει.

Γούλβς – Μπλάκμπερν: ακριβές σκορ: 1-0 (6.50) χαμένο (1-1)


3) 324: Η Arsenal κατάφερε μέσα σε ένα διάστημα ενός μηνός να μείνει εκτός από όλους τους βασικούς της στόχους. Κατάφερε όμως και κάτι ακόμη, να εδραιωθεί στην 3η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Manchester City αντιθέτως, αγωνίζεται ακόμη για την 4η θέση που οδηγεί στο champions league και μετά την αδιανόητη απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με την Manchester United, δύσκολα θα αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν το ίδιο.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Χ (3.30) κερδισμένο (0-0)


4) 332: Ένας τελικός κυπέλου είναι πάντοτε απρόβλεπτος... Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι σε τόσο σημαντικά παιχνίδια αυτό που μετράει είναι το πάθος και η ποιότητα των παιχτών, ως ατομικά πρόσωπα, παρά η ομοιογένεια του συνόλου. Ο Παναθηναϊκός κρατά τα σκήπτρα του πρωταθλήματος και ο Άρης εποφθαλμιά μετά από πολλά χρόνια τον πολυπόθητο τίτλο. Το x στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού φαντάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός – Άρης: Χ (3.40) χαμένο (1-0)


5) 377: Τη Fulham τη γνωρίσαμε όλοι από την εξαιρετική της πορεία στο Europa League. Η αλήθεια είναι, ότι η αναπάντεχη εκστρατεία της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση δε συνάδει με την σχετικά αδιάφορη θέση, στην οποία έχει εδραιωθεί στο πρωτάθλημα. Η Everton με περισσότερες και καλύτερες αξιώσεις ¨κυνηγά¨ ακόμη την έξοδο στο επόμενο Europa League αν και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε φαντάζει αδύνατο να το πετύχει. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και επιρρεπείς στην ισοπαλία

Έβερτον – Φούλαμ: Χ (3.85) χαμένο (2-1)


6) 399: Η Φράιμπουργκ διαθέτει μόλις τρεις αγωνιστικές για να μείνει στην κατηγορία, ενώ η Βόλφσμπουργκ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την έξοδο στην Ευρώπη.

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: Χ (3.30) χαμένο (1-0)


By Leader

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου