Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Συγχαρητήρια... κέρδισες την απόδοση του 1.30...

Ενόψει του μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (11 Ιουνίου - 11 Ιουλίου) θα ήθελα να κάνω μερικές παραινέσεις σχετικά με τα διάφορα ¨στοιχηματικά¨ blogs που ξεπετάγονται εντελώς αδόκητα στο χώρο του ίντερνετ.
Είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο να βλέπει κανείς όλο και περισσότερα ιστολόγια με νέα πρόσωπα στις τάξεις τους, να συγκεντρώνουν γνώμες, να επιδίδονται σε παρατηρήσεις και να παραθέτουν προτάσεις, με απώτερο στόχο να βοηθήσουν τους αναγνώστες και τους απανταχού περαστικούς να κερδίσουν χρήματα μέσα από το στοίχημα. Ο πλουραλισμός άλλωστε δεν αποτελεί παρά ένα θετικό και ελπιδοφόρο στοιχείο.
(Το στοίχημα εξάλλου βασίζεται στις ανταλλασσόμενες απόψεις που προσφέρουν μια σφαιρική γνώση γύρω από ένα θέμα, όσο το επιτρέπει το αναπόσπαστο - στη συγκεκριμένη περίπτωση - στοιχείο της τύχης).
Δεδομένης ωστόσο της ύπαρξης πολλών blogs εγείρεται ένα ενοχλητικό ερώτημα: Αξίζει να αναλώνεται κανείς σε προτάσεις ποσοστών ενδεικτικές του 1.30 και του 1.40, προκειμένου να επαίρεται αργότερα ότι πέρασαν όλες οι προβλέψεις του; Αναμφισβήτητα, εφόσον στο στοίχημα δεν υπάρχει ¨πλαφόν¨ στις αποδόσεις και εφόσον κάθε κερδισμένη απόδοση (μικρή ή μεγάλη) αποδίδει χρήματα, η σωστή πρόβλεψη αγώνων με χαμηλά ποσοστά είναι καλοδεχούμενη. Και συμπληρώνω, είναι και δείγμα σχετικής ικανότητας από την πλευρά του προσώπου που επιλέγει να κάνει τέτοιου είδους προτάσεις, καθώς κάθε αγώνας κερδίζεται στο γήπεδο και όχι ανάλογα με το μπάτζετ, τη φόρμα των ομάδων και την περιρρέσουσα ατμόσφαιρα.
Το σημείο διαφωνίας μου όμως είναι το εξής: ότι δεν είναι δόκιμο ο x' και ο ψ' να μου το παίζει τζάμπα μάκγας επειδή πρόβλεψε και κέρδισε αγώνες με απόδοση 1.20 και 1.30! Η ομάδα του Go4Bet αισθάνεται υπερήφανη, που αν και επιλέγει ένα δρόμο δύσκολο και τραχύ, εν τούτοις αντιμετωπίζει με σεβασμό τους ανθρώπους που επισκέπτονται το ιστολόγιό της, γι' αυτό στο blog μας έχουμε βάλει το πλαφόν του 1.95 και πάνω. Διότι θεωρούμε, ότι και ο πιο αρχάριος στον χώρο του στοιχήματος είναι σε θέση να προβλέψει ένα σημείο με πολύ μικρή απόδοση. Δική μας υποχρέωση είναι να τον βοηθήσουμε να κερδίσει στα αμφίρροπα ματς ή να του υποδείξουμε ένα σημείο με πολύ καλή απόδοση που μπορεί να ανεβάσει αισθητά το συντελεστή του κέρδους του.
Επαναλαμβάνω για να το καταστήσω εναργές, ότι δεν κρίνουμε αρνητικά blogs που επιλέγουν το δρόμο της επιτυχίας μέσα απο πιο ασφαλείς και σίγουρες προβλέψεις. Είναι ωστόσο ανόητο και αφελές αυτοί που το πράττουν να κοκορεύονται και να νομίζουν ότι μόνο αυτοί είναι άξιοι, ενώ ότι οι υπόλοιποι είναι αναξιόπιστοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου